Засідання Координаційної ради із забезпечення надходжень до  бюджету Тарутинської селищної ради 

Друк

З метою покращення надходжень до бюджету Тарутинської селищної ради, погашення заборгованості з орендної плати за земельні ділянки, недопущення самозахвату земель сільськогосподарського призначення та вжиття заходів для усунення відповідних порушень 10 червня 2021 року під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчого органу у сфері економіки та бюджету  Олени Сілоч відбулось  засідання Координаційної ради із забезпечення надходжень до  бюджету Тарутинської селищної ради.  

На засідання Координаційної ради були запрошені староста Серпневського старостинського округу В.Добровольський, староста Красненського старостинського округу П.Кірчиогло, керівники сільськогосподарських підприємств та фізичні особи-орендарі, що орендують землі на території  Серпневського та Красненського старостинських округів.

Начальник відділу доходів фінансового управління Тарутинської селищної ради В. Ковальчук поінформувала присутніх про стан сплати  орендної плати за земельні ділянки по договорах оренди станом на 01.02.2021 року по Серпневському та Красненському старостинським округам.

Начальник відділу економіки, інвестицій та сільського господарства апарату Тарутинської селищної ради О. Кула доповів про стан укладання та реєстрації договорів оренди у реєстрі речових прав на нерухоме майно по Серпневському  та Красненському старостинським округам.

Також, начальником відділу економіки, інвестицій та сільського господарства був проведений аналіз земельних ділянок сільськогосподарського призначення, на які не укладені договори оренди, але обробляються по вищеназваним старостинським округам.

За результатами роботи кординаційної ради були прийняті відповідні рішення: надані рекомендації щодо активізації спільних зусиль по погашеню боргів до місцевого бюджету та визначені конкретні строки вирішення порушених питань.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь