Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів щотижневу апаратну нараду

Друк
Вчора, 7 червня, під головуванням селищного голови Сави Чернєва відбулась щотижнева апаратна нарада Тарутинської селищної ради. У нараді   взяли участь заступники селищного голови та керівники структурних підрозділів селищної ради.

Начальники відділів та керівники комунальних підприємств поінформували про поточну ситуацію у сферах охорони здоров’я, освіти, культури, фінансів, соціальної політики.

Розглядаючі стан справ з питань охорони здоров’я, селищний голова С.Чернєв та заступник селищного голови В.Дундер  акцентували увагу щодо вжиття негайних заходів з відкриття денного відділення центральної лікарні та проведення роз’яснювальної роботи серед породіль щодо заключення декларацій з сімейними лікарями.

Заступник селищного голови О.Сілоч нагадала розпорядникам коштів про підготовку документів на дітей, які будуть направлені у дитячий оздоровчий заклад «Буревестник». Відкриття оздоровчого сезону у ДОЗ «Буревестник» заплановане на 2 липня 2021 року.

На апаратній нараді було розглянуто низку інших організаційних питань та окреслено плани і завдання на наступний тиждень.

За результатами наради селищний голова С.Чернєв надав підлеглим відповідні доручення.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь