Друге засідання організаційного комітету з проведення інвестиційно-економічного форуму

Друк

5 червня в місті Арциз відбулося друге засідання організаційного комітету з проведення інвестиційно-економічного форуму, який планується провести у другій половині серпня 2021  року.

У режимі відеозв’язку у засіданні оргкомітету взяли участь заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський та керуючий партнер компанії Pro Capital Investment Антоніна Кутова.

Учасники оргкомітету більш детально зупинилися на пріоритетних напрямках  залучення вітчизняного та іноземного капіталу до регіону, розвитку нових напрямків бізнесу, які були обрані на першому засіданні. Це енергетика, туризм, екологія, сільське господарство та інфраструктурні проекти.

Голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв – співголова оргкомітету, зазначив, що не варто одразу очікувати появи в Болградському районі крупних інвесторів. Необхідно зосередитись, в першу чергу, на перевагах нашого регіону та вигідно представити їх інвесторам, яких вдасться залучити до форуму.

Арцизький міський голова Сергій Парпуланський підкреслив, що для Болградського району дуже важливою є галузь сільського господарства. Однак є проблема зберігання сільськогосподарської продукції та немає програм з підтримки галузі. А це ще один із напрямків залучення інвестицій.

З метою проведення форуму на високому рівні, до його підготовки буде залучена спеціалізована організація. Представник цієї організації - керуючий партнер компанії Pro Capital Investment Антоніна Кутовая – розповіла присутнім про основні підготовчі моменти форуму.

Учасники організаційного комітету обговорили варіанти пропозицій для подачі заявок на участь в інвестиційному форумі.

Завершуючі засідання, члени оргкомітету затвердили першочергові заходи з підготовки форуму та строки їх виконання, а саме:

- підготувати інвестиційні паспорти громад та відеопрезентацію;

- всім територіальним громадам взяти активну участь у розробці туристичної карти Болградського району;

- організувати в ЗМІ мас-медійний супровід для широкого висвітлення підготовки та проведення форуму;

- залучити всіх активних діячів, підприємців та мешканців громад до розробки бізнес-ідей, пропозицій та інвестиційних проектів.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь