В Арцизі готуються до проведення інвестиційно-економічного форуму у серпні 2021 року

Друк

У серпні 2021 року у м. Арциз  планується провести інвестиційно-економічний форум. У зв’язку з чим, 28 травня в м. Арциз відбулось перше засідання організаційного комітету з проведення інвестиційно-економічного форуму, в якому  взяли участь: голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, Арцизький міський голова Сергій Парпуланський та преставники усіх громад Болградського району. Від Тарутинської громади у форумі прийняла участь О.Сілоч – заступник Тарутинського селищного голови з питань діяльності виконавчого органу у сфері економіки та бюджету.

Одна з головних проблем сьогодення Болградського району – створення робочих місць. На жаль, багато людей в пошуках роботи та кращого заробітку виїжджають у великі міста та за кордон, відбувається великий відтік трудового населення. Тому, головним завданням представників місцевої влади є вжиття заходів в напряму створення робочих місць. Один з таких заходів – це проведення інвестиційно-економічного форуму, який дасть можливість залучити вітчизняний та іноземний капітал, дозволить розвинути нові напрямки бізнесу на території громад. А це можливо, тому що наш регіон потенційно цікавий для інвесторів в багатьох напрямках.

Щоб досягти мети створення нових робочих місць, усі громади мають показати перед інвесторами свої переваги та найкращі досягнення.

Під час засідання організаційного комітету було визначено декілька пріоритетних напрямів для реалізації важливого проекту. Це енергетика, туризм, екологія та інфраструктурні проекти.

По завершенню засідання організаційного комітету з проведення інвестиційно-економічного форуму було узгоджено наступне:

- усі територіальні громади мають підготувати інвестиційні паспорти та відеопрезентацію;

- громадам взяти активну участь у розробленні туристичної карти Болградського району.

 Організатори заходу побачили зацікавленість усіх присутніх в проведені такого форуму та реалізації завдань для проведення форуму.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь