Пленарне засідання 28 сесії Тарутинської селищної ради

Друк

Сьогодні, 30 листопада 2022 року, під головуванням селищного голови Сави Чернєва відбулось пленарне засідання 28 сесії VIII скликання Тарутинської селищної ради.

Перед початком сесії всі присутні хвилиною мовчання вшанувати світлу пам'ять загиблих військовослужбовців та мирних громадян внаслідок збройної агресії російської федерації.

Від усього депутатського корпусу селищний голова привітав секретаря Тарутинської селищної ради Анетту Куракову з ювілейним Днем народження та вручив квіти і пам’ятний адрес.

В ході своєї роботи депутати внесли зміни до цільової програми «Доступна медицина» на 2021-2023 роки та деяких рішень селищної ради, затвердили акти приймання-передачі рухомого майна, заслухали стан виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної ради за 9 місяців 2022 року, затвердили план підготовки регуляторних актів Тарутинської селищної ради на 2023 рік, розглянули низку питань, що стосуються земельних відносин.

Окрім того з метою підтримки військовослужбовців Тарутинської громади депутати прийняли рішення щодо внесення змін до Програми забезпечення національного спротиву на території Тарутинської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.