Апаратна нарада селищної ради

Друк

21 листопада 2022 року селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду селищної ради.

Перед початком наради селищний голова від усієї Тарутинської громади привітав директора територіального центру соціального обслуговування Тарутинської селищної ради Єпурі Тетяну Іванівну з ювілейним Днем народження та висловив їй щиру подяку за багаторічну невтомну працю, милосердя і високу відповідальність.

У ході апаратної наради були обговорені нагальні та поточні питання життєдіяльності Тарутинської громади.

З метою організації надання допомоги населенню, у разі критичних проблем з енергетикою та опаленням, в смт. Тарутине планується створення «Пункту незламності». Селищний голова ознайомив керівників структурних підрозділів з алгоритмом щодо розгортання такого пункту.

За інформацією головного лікаря КНП «Тарутинська центральна лікарня» Ю.Савицького 19 листопада в хірургічному відділені лікарями урологами Ізмаїльської та Тарутинської лікарень проведені чотири планові операції. І на далі планується проведення таких операцій. Протягом минулого тижня на стаціонарне лікування до відділень лікарні було госпіталізовано 63 хворих, виписано – 56, народилося 5 дітей. На харчування хворих лікарня отримала 1000 кг курячого м’яса. 

Директор КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» М.Міланова доповіла про те, що за період з 14 по 18 листопада медичними працівниками центру було прийнято 1136 мешканців громади, у т.ч. 27 мешканців ОТГ було оглянуто сімейними лікарями на виїздах. За звітній період: проведено 41 цитологічне дослідження; в денних стаціонарах проліковано 104 хворих; продовжується вакцинація населення від COVID-19.

На обліку відділу соціального захисту населення Тарутинської селищної ради перебуває 1896 внутрішньо переміщених осіб. За минулий тиждень знято з обліку 50 ВПО.

На базі КУ «Тарутинський центр професійного розвитку педагогічних працівників» на минулому тижні пройшли олімпіади з болгарської мови та літератури, з біології. Відділом освіти, молоді та спорту проведена щотижнева нарада з заступниками директорів закладів освіти громади. Від міжнародної організації ЮНІСЕФ надійшли 6 наборів аптечок, по 5 наборів для раннього розвитку та для шкіл.  Учениця 10 класу Вільненського ліцею Делі Анастасія взяла участь у Всеукраїнському екологічному конкурсі «Мала річка моєї Батьківщини» (керівник Стойкова М.М.) та посіла ІІ місце.

На апаратній нараді були обговорені інші важливі питання зі сфери культури, земельних відносин, житлово-комунального господарства, сільського господарства, фінансів.

У ході апаратної наради  селищний голова надав ряд доручень керівникам структурних підрозділів.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.