Радіодиктант національної єдності–2022: як узяти участь

Друк

9 листопада у День української писемності та мови в Україні проводиться радіодиктант. Метою якого є не перевірка грамотності учасників всеукраїнського флешмобу, а об’єднання людей навколо України в усьому світі.

Долучитися до радіодиктанту національної єдності–2022 можуть усі охочі.

Радіодиктант звучатиме по всій країні на хвилях Українського Радіо, Радіо Культура та наживо транслюватиметься на телеканалах та діджитал-платформах Суспільного Мовлення.

Зокрема, для того щоб написати радіодиктант, 9 листопада об 11:00 за київським часом необхідно увімкнути ту платформу, яка є для вас зручною.

Наступного дня, 10 листопада буде оприлюднено текст диктанту, тому для того щоб ваш диктант перевірили фахівці, необхідно надіслати паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада.

Також можна сфотографувати або відсканувати написаний текст (у форматі.jpg,.png,.jpeg,.tiff,.pdf) та надіслати його до 11:00 10 листопада на адресу rd@suspilne.media або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.

Організатори закликають робити фото та відео того, як ви пишете диктант чи готуєтеся до нього, та публікувати в соціальних мережах із гештегом #радіодиктант2022.

Радіодиктант – це свято й акція єднання навколо української мови!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.