Апаратна нарада селищної ради

Друк

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв 7 листопада 2022 року провів апаратну нараду селищної ради. У нараді взяли участь: секретар селищної ради А.Куракова, секретар виконкому селищної ради О.Абрамова, заступник селищного голови І.Долгорук, керівники комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради.

На апаратній нараді підведені підсумки роботи КНП та структурних підрозділів за минулий тиждень та окреслені завдання поточного тижня.

Медичні заклади громади працюють у штатному режимі: здійснюють прийом, діагностику та лікування жителів громади і внутрішньо переміщених осіб.

Відділом освіти, молоді та спорту спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведений семінар з педагогами-організаторами та засідання творчих груп вчителів-предметників. Сьогодні розпочав роботу у змішаному форматі дошкільний заклад «Топольок» Тарутинського ліцею. Станом на 07.11.2022 року п’ять закладів освіти громади працюють очно та один за змішаною формою навчання. Продовжується робота щодо будівництва та підготовки укриттів в закладах освіти, які працюють дистанційно.

На обліку відділу соціального захисту населення перебувають 1947 внутрішньо переміщених осіб, знято з обліку 370 ВПО. Спеціалісти відділу беруть участь у навчальній програмі для управлінців та працівників закладів соціальної сфери за програмою ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України».

Відділом економіки, інвестицій та сільського господарства проведений аналіз стану посівів озимих культур. У сільськогосподарських підприємствах громади завершується збирання кукурудзи. Продовжується моніторинг цін на соціально-значущі продовольчі товари.

За інформацією в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства Д.Бахової розпочався опалювальний сезон в закладах охорони здоров’я і в закладах освіти, які працюють очно та за змішаною формою навчання. Поки що не підключені до опалення заклади культури.

Триває підготовка до благодійного ярмарку «Разом до Перемоги!», який відбудеться 9 листопада за участю усіх працівників Будинків культури, клубів та колективів художньої самодіяльності. В бібліотеках громади проводяться заходи до Дня української писемності та культури.

Під час наради порушувалися й інші важливі питання, що стосуються забезпечення життєдіяльності територіальної громади. За результами наради селищним головою дані відповідні доручення щодо: контролю за станом проведення робіт з підготовки укриттів у закладах освіти, визначення площ земельних ділянок для поновлення лісових насаджень, облаштування пунктів обігріву та інші.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.