Туристичний квест

Друк

            У Тарутинському ліцеї розпочався туристичний тиждень, присвячений Міжнародному дню туриста.

           23 вересня 2022 року в ліцеї відбувся вже традиційний 6-й туристичний зліт п’ятикласників. Офіційна частина заходу розпочалася під козацький марш, рівняння на прапор і державний гімн.

           У квесті було поєднано цікаве з корисним. Його учасники протягом кількох годин виконували різноманітні завдання. Кожен клас отримав карту проходження контрольних пунктів, а їх було вісім: підлаз, стрільба з лука, метання списа, маятник, паралельна переправа, купини, жердини, стрільба з пневматичної гвинтівки.

            Після підведення підсумків, всі разом підкріпилися кашею з тушонкою, сосискою та запеченим на вогні хлібом.

            Конкурсну частину квесту підготували вчителі фізичної культури Тарутинського ліцею Григорій Церковний та Євген Малєнков, які доклали   багато зусиль в підготовці локацій.

            Джури рою «Патріот» та «Крилаті воїни», які майже всі мають І розряд зі спортивного туризму, допомагали в суддівстві та організації змагань.                     Класні керівники організували для дітей смачний обід, який приготували на природі.

            Завдяки цим змаганням кожен з учасників зміг випробувати свої сили, продемонструвати вміння та навички, набути нового корисного досвіду. Під час квесту була і повітряна тривога, і патріотичні пісні в укритті - але наше підростаюче покоління так просто не зламати!

            Разом до перемоги!

            Все буде Україна!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.