Про нагальні питання Тарутинської громади

Друк

              В Тарутинській селищній раді 26 вересня 2022 року під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва відбулася апаратна нарада за участю заступника селищного голови О.Сілоч,  керівників комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів.

             В ході апаратної наради було поінформовано про проведену роботу КНП та підрозділів селищної ради за минулий тиждень, обговорені  питання, що потребують першочергового вирішення та визначені основні завдання на поточний тиждень. Зокрема йшлося про: роботу закладів охорони здоров’я, стан вакцинації населення від COVID-19, роботу з внутрішньо-переміщеними особами, роботу закладів освіти та культури громади, про посів озимих культур, стан виконання доходної частини місцевого бюджету та інші нагальні питання.

          Щодо стану захворюваності на короновірусну хворобу: за інформацією керівників комунальних некомерційних підприємств на даний час хворих 16 чол., 3-є знаходяться на стаціонарному лікуванні, інші – на амбулаторному.

          Начальник відділу соціального захисту Г.Стоянова розповіла про участь закладів соціальної сфери у проєкті «Підтримка та розвиток спроможності соціальних та медичних інституцій у партнерських громадах з урахуванням гендерних аспектів» в рамках Спеціальної програми за підтримки Німецького Товариства міжнародного співробітництва (GIZ). Спільно з відділом економіки відділ соціального захисту бере участь у підготовці програми «Інтеграція  внутрішньо переміщених осіб на місцевому рівні».

         Селищний голова акцентував увагу керівників на стані підготовки закладів соціальної сфери до опалювального сезону.

         За результатами наради керівникам було надано ряд завдань та доручень. 

 

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.