Робоча нарада з питань надання послуг у сфері житлово-комунального господарства

Друк

        Сьогодні, 22 вересня 2022 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів робочу нараду з керівництвом комунального підприємства «ВУЖКГ» щодо покращення роботи КП з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства та підвищення економічної рентабельності підприємства.

         Робоча нарада відбулася за участю заступника селищного голови Олени Сілоч, секретаря виконкому селищної ради Олени Абрамової, начальника юридичного відділу селищної ради Дарії Топал, керівника КП «ВУЖКГ» Максима Абаржи, спеціаліста з економічних питань Людмили Стоянової, головного бухгалтера КП «ВУЖКГ» Тетяни Карамаврової.

         Учасники наради обговорили шляхи вирішення проблемних питань у сфері житлово-комунального господарства. Насамперед – це пошук кваліфікованих спеціалістів і робочих, розширення і збільшення послуг, що може надавати комунальне підприємство, та підвищення якості послуг, які надаються.

         Селищний голова акцентував увагу керівництва ВУЖКГ на урізноманітненні видів діяльності комунального підприємства.

         Не маловажним питанням є забезпечення підприємства спеціалізованою технікою. З цією метою голова громади буде сприяти вирішенню відповідного питання шляхом залучення спонсорської допомоги.

          Також було зазначено, що жителі громади, яких обслуговує КП «ВУЖКГ», не своєчасно сплачують за спожиті житлово-комунальні послуги. Є велика заборгованість населення перед комунальним підприємством, яка на сьогоднішній день складає 689 тис.грн. Несплата за комунальні послуги призводить до неефективності роботи підприємства в цілому.

         Крім того на нараді йшлося про готовність КП до роботи в осінньо-зимовий період.

         За результатами проведення наради голова селищної ради надав ряд доручень керівництву «ВУЖКГ» та визначені терміни їх виконання. 

          Звертаємося до населення громади, яке має заборгованість за спожиту воду, з проханням найближчим часом погасити  відповідну заборгованість з метою створення належних умов функціонування КП «ВУЖКГ» та надання якісних послуг.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.