В селищній раді розглянули заяви громадян із надання одноразової грошової матеріальної допомоги

Друк

 

19 та 20 вересня 2022 року в Тарутинській селищній раді під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету Олени Сілоч відбулося засідання комісії з розгляду заяв громадян Тарутинської громади з надання одноразової грошової матеріальної допомоги.

У засідання комісії взяли участь старости Красненського, Петрівського, Підгірненського та Ярівського старостинських округів.
Комісія розглянула:

- 21 звернення громадян щодо надання одноразової грошової матеріальної допомоги жителям Тарутинської селищної територіальної громади на лікування та проведення післяопераційної реабілітації;
-7 звернень про надання одноразової грошової матеріальної допомоги мешканцям громади, як особам, що перебувають у складних життєвих обставинах та скрутному матеріальному становищі;
-12 звернень громадян, які мобілізованs під час дії воєнного стану та на теперішній час перебувають у зоні бойових дій;
-1 звернення про надання одноразової грошової матеріальної допомоги на поховання жителя громади, який на момент смерті ніде не працював.

За результатами засідання комісії, взявши до уваги надані документи, а також враховуючи пропозиції членів комісії та старост, по всім зверненням громадян комісією прийняті позитивні рішення.

Рішення комісії з розгляду заяв громадян із надання одноразової грошової матеріальної допомоги буде винесено на розгляд виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, засідання якого відбудеться 29 вересня 2022 року.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.