Зустріч селищного голови з батьківським комітетом дошкільнят

Друк

20 вересня 2022 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв за ініціативою батьків дітей старших груп закладу дошкільної освіти «Топольок» Тарутинського ліцею провів зустріч з представниками батьківського комітету цих груп.

У зустрічі взяли участь: директор Тарутинського ліцею Олег Ткаченко, заступник директора ліцею з дошкільного виховання Лілія Бахчиванжи, Ірина Пулєва, Ольга Александрова.
З метою підготовки дітей до школи, батьки дітей старших груп закладу дошкільної освіти «Топольок», порушили питання щодо очної роботи цих груп для дошкільнят, батьки яких працюють, з короткотривалим режимом роботи.

Під час розмови селищний голова зауважив, що робота закладу дошкільної освіти в умовах воєнного стану — це виклик для всіх учасників освітнього процесу. Сава Чернєв акцентував увагу батьків на питаннях безпеки дітей. Також зазначив, що сесією Тарутинської селищної ради, яка відбулась 15 вересня 2022р., затверджений розмір харчування однієї дитини в закладах дошкільної освіти Тарутинської громади за рахунок коштів місцевого бюджету у сумі 25 грн. на день у зв’язку з тим, що у громаді працюють дитячі садочки в офлайн-режимі, в яких вирішено питання безпеки дітей.

Учасники зустрічі оцінили ризики та можливості очної роботи старших груп у дитячому садку, враховуючи воєнний стан.

Селищний голова надав доручення директору Тарутинського ліцею та його заступнику з дошкільного виховання щодо вивчення усіх аспектів організації офлайн роботи старших груп у дитячому садку.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.