ПРО РОБОТУ ЩОДО ПІДГОТОВКИ ОБ’ЄКТІВ   ЖИТЛОВО – КОМУНАЛЬНОГО, ПАЛИВНО – ЕНЕРГЕТИЧНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА СОЦІАЛЬНО- КУЛЬТУРНОЇ СФЕРИ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИШНОЇ РАДИ  ДО РОБОТИ В ОСІННЬО – ЗИМОВИЙ ПЕРІОД 2022-2023 РОКИ

Друк

  

         Відповідно до статей 9.12 Закону України «Про теплопостачання», на виконання розпорядження голови – начальника  районної військової адміністрації від 06.05.2022 № 81/А-2022 «Про підготовку об'єктів   житлово – комунального, паливно – енергетичного господарства та  соціально- культурної сфери Тарутинської селишної ради  до роботи в осінньо – зимовий період 2022-2023 роки» було видано розпорядження Тарутинського селищного голови    про підготовку до опалювального сезону 2022 – 2023 рр.

      Цім розпорядженням були передбачені  та затверджені заходи з підготовки до роботи в  осінньо – зимовий період, утворений та затверджений склад  оперативного штабу.

      Двічі на місяць проводиться моніторинг підготовки котелень та котлів по підприємствам соціально – культурної сфери, закладам освіти, охорони здоров’я та закладам культури.

       Щомісяця проводиться певна робота з моніторингу стану водопровідно – каналізаційної мережи громади.

       Станом на 15.09.2022р по усім закладам освіти,  з урахуванням  невикористаних залишків вугілля з опалювального сезону 2021 – 2022 рр.  та своєчасно проведеними тендерами на придбання вугілля – усі школи та дитячи садочки  повністю  забезпечені вугіллям та дровами.

         Стовідсоткова забезпеченість вугіллям та дровами по будівлям відділу культури та туризму та КНП «Тарутинський центр первинної медико – санітарної допомоги».

        Протягом останнього тижня заключено договори на поставку  вугілля для Тарутинської ЦРЛ (гуртожиток та квартири).

        Проводиться моніторинг та контроль за укомплектуванням, аварійним запасом обладнання, запасних частин та матеріалів, інструментів, засобів захисту в умовах понижених температур.

       Забезпечується готовність комунальних підприємств селищної ради до ліквідацій наслідків надзвичайних ситуацій та підготовки  спецтехніки для прибирання снігу, утворення необхідних запасів протиожеледних  сумішей, паливно – мастильних матеріалів.

          Оператори з обслуговування газових приладів саме в цей час проводять роботи з перевірки технічного стану  сигналізаторів.

       Проведення робіт до підготовки об’єктів до роботи в осінньо – зимовий період 2022- 2023  знаходиться на особистому контролі  селищного голови та його заступників.        

 

Відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та ЖКГ

Тарутинської селищної ради

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.