Роботи з благоустрою у Рівненському старостинському окрузі

Друк

          Не зважаючи на воєнний стан в країні, роботи з благоустрою в Тарутинській громаді та робота комунальних підприємств з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства не припинялися ні на день.

           Минулого місяця працівники з благоустрою Рівненського старостинського округу та комунального підприємства «Рівнянський» продовжували впорядкування села Рівне та Лужанка. Проведені ремонт огорожі кладовища та прибирання на вулицях сіл. Також працівники взяли участь у ремонті  підвального приміщення в школі (укриття).

          Через тривалу експлуатацію та фізичний знос на водопровідних мережах значно збільшилась кількість аварійних ситуацій. У зв’язку з цим в с. Рівне по вулицям Миру та Шкільній проведена заміна 130 м водопроводу.

           В селі Лужанка по вулиці Центральній встановлені  або проведена заміна лічильників обліку води. Крім того прибрали території артскважин  сіл Рівне та Лужанка.

         Завдяки проведеним роботам забезпечено безперебійне водопостачання в селах старостинського округу та підтримується у належному стані населені пункти округу.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.