Про дорогу смт.Тарутине – с.Красне – с.Веселий Кут

Друк

Сьогодні багатьох мешканців Тарутинської громади хвилює питання ремонту дороги смт.Тарутине – с.Красне – с.Веселий Кут.

Тарутинська селищна рада повідомляє, що керівництво громади працює над цим питанням. Направлені листи до Державного агентства автомобільних доріг України, Служби автомобільних доріг в Одеській області, Народному депутату України А.Кіссе, начальникам Одеської обласної військової адміністрації та Болградської районної військової адміністрації щодо відновлення аварійної ділянки автомобільної дороги загального користування державного значення Т-16-27, що проходить від смт.Тарутине до        с. Веселий Кут.

2 вересня 2022 року отриманий лист від Служби автомобільних доріг в Одеській області, в якому повідомляється, що Службою надіслано пропозицію до Державного агентства автомобільних доріг України щодо розгляду можливості виконання ремонтних робіт на зазначеній ділянці дороги за рахунок видатків на експлуатаційне утримання.

Вищезазначені листи додаються.

Про подальшу роботу щодо вжиття заходів з відновлення аварійної ділянки  автомобільної дороги державного значення Т-16-27 Тарутинська селищна рада буде інформувати населення громади і надалі.

.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.