Сьогодні відбулося засідання виконкому Тарутинської селищної ради

Друк

О 10.00 в Тарутинській селищний раді під головуванням селищного голови Сави Чернєва відбулося засідання виконавчого комітету.

Перед початком засідання виконкому до усіх присутніх звернувся селищний голова: «У зв’язку з ситуацією, що склалася в країні, наш регіон перебуває у більш-менш спокійній обстановці. З ранку відбулася нарада з керівництвом відділу прикордонної служби «Тарутине», Тарутинського відділення поліції, військовими. Всі об’єкти інфраструктури Тарутинської громади працюють у штатному режимі. Є резервний запас палива на автозаправках для швидкої допомоги, поліції, військових. Проблем з продовольством по селам немає». Селищний голова звернувся до старост старостинських округів: «Ми з вами несемо відповідальність за людей, потрібно зробити все, щоб не було паніки. Необхідно тримати на контролі стан людей, які перебувають  у складних життєвих обставинах». Сава Чернєв закликав усіх до спокою.

У ході засідання виконавчого комітету селищної ради було розглянуто 23 питання порядку денного, серед яких:

  • Про стан виконання за 2021 рік заходів цільових Програм на 2021-2023 роки: «Здоров’я» та «Доступна медицина»;
  • Про затвердження Плану заходів щодо наповнення бюджету Тарутинської селищної ради, вишукання джерел надходжень, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів і посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2022 році;
  • Про створення робочої групи з визначення потреб населення у соціальних послугах Тарутинської селищної територіальної громади;
  • Про взяття на облік нерухомого безхазяйного майна, що розташоване на території Тарутинської селищної ради.

Членами виконкому були затвердженні розрахунки по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства Тарутинської селищної ради.

Також були прийняті рішення з питань щодо захисту прав та інтересів дітей; про взяття на квартирний облік та ряд питань стосовно інфраструктури та ЖКГ.

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному вебсайті селищної ради.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.