Тарутинський селищний голова взяв участь у засіданні колегії ОДА

Друк

         Тарутинський селищний голова Сава Чернєв разом з керівниками Болградської райдержадміністрації взяв участь у засіданні колегії Одеської обласної державної адміністрації, яке у режимі онлайн провів голова ОДА Сергій Гриневецький.

        На засіданні колегії були заслухані наступні питання.

        Про стан та перспективи подальшого розвитку агропромислового комплексу області доповіла директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин облдержадміністрації Алла Стоянова.

       Важливим питанням порядку денного чергового засідання колегії ОДА стало обговорення поточного стану погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах області, підвищення її рівня та легалізації зайнятості населення у територіальних громадах регіону. По даному питанню доповів директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування облдержадміністрації Дмитро Радулов. За результатами обговорення, голова обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький рекомендував територіальним громадам області, в рамках роботи комісій з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, опрацювати підприємства в яких рівень заробітної плати нижчий мінімального і середнього по Одеській області.

         Окрім того, була заслухана інформація щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки уздовж державного кордону шириною 30-50 метрів, на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30.07.2021 року «Про окремі питання реалізації державної політики у сфері захисту державного кордону».

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.