Вшанування Героїв Небесної Сотні

Друк

         20 лютого український народ вшановує Героїв Небесної Сотні, які заплатили своїм життям за європейське майбутнє України, незалежність і свободу нашої держави.

         В селище Тарутине біля пам’ятного меморіалу загиблим в зоні проведення антитерористичної операції 18 лютого відбувся мітинг за участю керівництва та працівників структурних підрозділів Тарутинської селищної ради, членів Спілки ветеранів та інвалідів АТО, близьких та родичів загиблих в зоні АТО, військовослужбовців, працівників поліції, вихованців центру соціально-психологічної реабілітації для неповнолітніх, громадськості.

        Перед присутніми виступили: заступник Тарутинського селищного голови Валерій Дундер, начальник відділу прикордонної служби «Тарутине» Роман Пукас, майор другого відділу Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Анатолій Лимар, голова Спілки ветеранів та інвалідів АТО Тарутинської громади Іван Решотка.

        Валерій Дундер у своєму виступі підкреслив, що події 2014 року змінили Україну і кожного громадянина, навчили всіх бути небайдужими, брати на себе відповідальність і відстоювати незалежність своєї країни. Заступник селищного голови побажав аби на нашій землі панували мир і злагода, а нашій державі – процвітання, сили і свободи.

       Трагічно, проникливо та хвилююче звучала музична композиція, яку підготували  працівники  Тарутинського селищного Будинку культури.

       Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували усіх, хто захищаючи ідеали демократії та незалежність України віддали найцінніше - життя. В знак вічної пам’яті про неоціненний подвиг відбулося покладання квітів до меморіалу.

      Герої не вмирають! Вони живуть в нашій пам’яті, та наших серцях.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.