Болградський районний сектор № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області провів інформаційно – профілактичну бесіду на тему: “Для чого людина вчиться?”

Друк

01 лютого 2022 року  провідним інспектором  Болградського районного сектору  № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Оленою Пєпєльжи з неповнолітніми клієнтами пробації було проведено інформаційно - профілактичну бесіду на тему: "Для чого людина вчиться?"

Метою даного заходу було сприяття усвідомленню засудженими значення навчання в житті людини. 

В ході заходу неповнолітнім доведено до відома, що  якісна освіта є важливою складовою в житті кожної людини, адже вона дозволяє рухатися вперед і досягати успіху. Освіта розвиває впевненість у собі, дає навички та знання, допомагає формуватися особистості. Це одне з найбільш цінних надбань і найпотужніша зброя, які можна отримати в житті. Воно розвиває багато сторін людської особистості і допомагає нам глибше зрозуміти себе.

По завершенню заходу присутні повідомили, що розуміють важливість навчання у житті людини та усвідомлюють те, що освіта – це невід’ємна частина нашого життя.

 

Болградський районний сектор № 2

філії Державної установи «Центр пробації»

в Одеській області

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.