В РАМКАХ ПРОГРАМИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», У 2021 РОЦІ, В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗБУДОВАНО ТА ВІДРЕМОНТОВАНО 11 ПРИЙМАЛЬНИХ ВІДДІЛЕНЬ ТА 15 АМБУЛАТОРІЙ

Друк

В РАМКАХ ПРОГРАМИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», У 2021 РОЦІ, В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗБУДОВАНО ТА ВІДРЕМОНТОВАНО 11 ПРИЙМАЛЬНИХ ВІДДІЛЕНЬ ТА 15 АМБУЛАТОРІЙ

«Питання здоров’я було важливим в усі часи та у 2021 році, під час чергової пандемії COVID-19, набуло особливого значення. Зазначу, що у сфері медицини, в усіх районах Одеської області збудовано, реконструйовано і відремонтовано найбільше об’єктів» - сказав голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.
В рамках програми «Велике Будівництво» в Одеській області, 2021 році, капітально відремонтовано та введено в експлуатацію 11 приймальних відділень: в Чорноморській лікарні, в Арцизькій центральній районній лікарні, в Міській клінічній лікарні №11, в Міській клінічній лікарні №10, в Ізмаїльській міській центральній лікарні, в Березівській центральної районні лікарні та в Одеської обласної клінічної лікарні. Окрім цього з’явились нові приймальні відділення в Балтській багатопрофільній лікарні, в Подільській міській лікарні, в Міській клінічній лікарні № 1 в Любашівській центральні районній лікарні.
У 2021 році завершено будівництво та проведено капітальний ремонт 15 амбулаторій.
«Нові амбулаторії збудовано в селі Старі Маяки, Березівського району; в селі Надлиманське, Одеського; в селі Кароліно-Бугаз, Білгород-Дністровського району, в селі нові Трояни – Болградського та в селищі Захарівка Подільського району.З нуля звели амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селах Радісне та Ряснопіль - Березівського, Нестоїта – Подільського та Молодіжне – Одеського районів. Капітально відремонтували амбулаторії в селі Першотравневе, Роздільнянського району; в селах Серби та Чорна - Подільського району; в селі Петрівка та Новоєлізаветівка - Березівського району; проведено капітальний ремонт будівлі амбулаторії з технічним переобладнанням та переоснащенням в селі Удобне Білгород-Дністровського району» - повідомив голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.
В кожному приймальному відділенні та амбулаторії встановлено найсучасніше медичне обладнання - 12 КТ, 7 рентген апаратів, 11 - УЗД, ендоскопічні стійки. Всі амбулаторії забезпечені телемедичним обладнанням та автомобілями.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.