Оголошення “Про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з метою забезпечення проведення конкурсу із обрання первізників по перевезенню пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Тарутинської селищної територіальної громади”

Друк

ОГОЛОШЕННЯ

 “Про проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з метою забезпечення проведення конкурсу із обрання перевізників по перевезенню пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Тарутинської селищної територіальної громади

 

    Виконавчій комітет Тарутинської селищної ради ОГОЛОШУЄ конкурс на визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з метою забезпечення проведення конкурсу із обрання перевізників по перевезенню пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Тарутинської селищної територіальної громади”

  1. Організатором з визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з метою забезпечення проведення конкурсу із обрання первізників по перевезенню пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Тарутинської селищної територіальної громади” є виконавчий комітет Тарутинської селищної ради (далі - Організатор).
  2.  Об’єктом конкурсу є - здійснення функцій робочого органу з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу по перевезенню пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Тарутинської селищної територіальної громади, паспортів автобусних маршрутів, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів.
  3. У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», а також Умовам проведення конкурсу, прийнятими рішенням виконавчого комітету Тарутинської селищної ради від 13.01.2022 року  № 309.
  4. Повну інформацію щодо процедури проведення конкурсу можна одержати за адресою: Одеська область, Болградський район, 68500, смт. Тарутине, вул. Широка, 1; з 28 січня 2022. Термін подачі документів до 15-00 «17» лютого 2022 року за адресою: Одеська область, Болградський район, 68500, смт. Тарутине, вул. Широка, 1., телефон для довідок : 04847 3-14-56 Конкурс відбудеться «01» березня 2022 року о 10-00 год., в малому залі засідань селищної ради. Конкурс проводиться безкоштовно для учасників конкурсу. Інформацію про процедуру проведення конкурсу та перелік документів можна отримати на офіційному сайті Тарутинської селищної ради (https://www.tarutyne-sr.gov.ua/).
Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.