Очистка резервуарів питної води в селищі Березине

Друк

        Вода в житті людини займає вирішальну роль, від її якості залежить здоров’я людини. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я більшість хвороб людини виникає саме від споживання неякісної води.

        З метою забезпечення якісного водопостачання в селище Березине цими днями проведена гідродинамічна очистка резервуарів для води. Резервуари чистої води є одними з  основних споруд у системі водопостачання, що гарантує збереження  запасів води і забезпечення її рівномірної подачі споживачам у необхідній кількості протягом доби.

        Для виконання робіт з очистки резервуарів комунальне підприємство «Побутовець» уклало договір з ТОВ «Рона інжиніринг» на суму 120 тис грн.

        Заступником Тарутинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері житлово-комунальних послуг та благоустрою І.Долгоруком, старостою Березинського старостинського округу С.Сіваєвим та  керівником КП «Побудовець» О.Русу здійснювались нагляд та контроль за роботами по очищенню резервуарів. Роботи виконані якісно та оперативно.  Подібне очищення резервуарів не проводилось в селищі понад 20 років.

         Роботи по очищенню системи водопостачання планується провести за потребою і в інших населених пунктах Тарутинської громади.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.