Фестиваль Різдвяної колядки

Друк

Сьогодні, в центрі селища Тарутине біля головної ялинки відбувся фестиваль Різдвяної колядки. Розпочався він урочистою ходою  творчих колективів Тарутинщини.  

Учасників та глядачів фестивалю привітав Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, який у своєму виступі наголосив, що такі заходи як сьогоднішній фестиваль сприяють збереженню народних традицій та обрядів нашого багатонаціонального краю, передають культурну спадщину з покоління в покоління. С.Чернєв побажав усім здоров’я, миру, достатку та злагоди, а виступаючим - ще й творчого натхнення, успіхів і нових ідей.

Учасники художньої самодіяльності різних вікових груп, понад 180 учасників усіх Будинків культури та сільських клубів Тарутинської громади, а також Тарутинської музичної школи подарували глядачам захопливу концертну програму «Україна колядує», у якій лунали відомі колядки та пісні.

За участь у фестивалі кожен колектив був нагороджений Грамотою та всі учасники отримали подарунки (солодощі).

Фестиваль Різдвяних колядок об’єднав дорослих і молодь, жителів усіх населених пунктів Тарутинської громади. Саме такі масштабні заходи допомагають усвідомити, що наша громада – єдина, велика та дружня сім’я.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.