Відбулась апаратна нарада Тарутинської селищної ради

Друк

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв 10 січня 2022 року провів апаратну нараду селищної ради за участю заступників селищного голови, керівників некомерційних комунальних підприємств та структурних підрозділів селищної ради.
В ході наради керівники доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні плани на поточний період.
Протягом минулого тижня до інфекційного відділення поступило 6 хворих на COVID-19 та з підозрою на COVID-19. Використано 28 балонів кисню. Продовжуються роботи щодо встановлення мамографа в поліклінічному відділенні лікарні.
На амбулаторному лікуванні перебувають 8 хворих з коронавірусною хворобою. Зроблено експрес тестів -16, з них позитивні 3. Вакциновано в Тарутинській громаді 6444 особи, першу дозу вакцини отримали 3089 осіб, другу – 3358 осіб; невакцинованих – 7563. Протягом минулого тижня вакциновано 190 осіб, з них - першу дозу отримали 57, другу – 133.
Продовжується робота з питань земельних відносин: підготовлено 50 додаткових угод до існуючих договорів в межах населених пунктів, складений список боржників по смт.Тарутине, які не сплатили земельний податок, триває підготовка проєктів рішень з земельних питань для розгляду на черговому засіданні сесії селищної ради.
З метою дотримання законодавства про виплату мінімальної заробітної плати, підвищення рівня середньої заробітної плати, легалізації робочих місць та наповнення місцевого бюджету Тарутинської селищної ради розпорядженням Тарутинської селищної ради від 5 січня 2022 року №1-ОД утворена комісія з питань детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення на 2022-2023 роки та затверджений план заходів з відповідних питань.

Усі заклади освіти Тарутинської громади працюють у штатному режимі, крім Тарутинської школи, в якій продовжуються шкільні канікули. За результатами районних олімпіад 25 учнів Тарутинської громади посіли І місце, всі вони візьмуть участь у обласних олімпіадах.

У всіх закладах культури громади проведені Новорічні свята. Триває підготовка до проведення фестивалю Різдвяних колядок, який відбудеться 14 січня о 12.00 в смт.Тарутине біля головної ялинки.

Доходна частина бюджету Тарутинської селищної ради виконана на 102%. Всіма головними розпорядниками коштів ведеться робота щодо складання кошторисів видатків на 2022 рік для подальшого надання в органи державного казначейства. Помісячні розписи субвенції з державного бюджету надійшли, очікуються розписи субвенції з обласного бюджету.

У всіх структурних підрозділах проводиться робота щодо формування та надання звітності за 2021 рік.
У ході наради селищним головою було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.