Новорічна ніч в селище Тарутине

Друк

       За традицією в Новорічну ніч о першій годині в центрі селища Тарутине біля Головної ялинки зібралось чимало жителів та гостей селища, щоб привітати один одного з Новим роком.

        Цього року Головну ялинку додатково прикрасили новими новорічними гірляндами та іграшками. Біля ялинки встановили  святкові декорації та фото зону.

        Розважали дорослих і малечу та дарували святу незабутню і дружню атмосферу Дід Мороз зі Снігуронькою, солісти та танцювальні колективи Тарутинського селищного Будинку культури.

       Тарутинський селищний голова Сава Чернєв привітав усіх присутніх з прийдешнім Новим роком, подякував за здобутки та плідну працю на благо громади у 2021 році  та побажав родинного тепла, здоров’я, гарних свят, миру та злагоди.

       До вітань долучилися Дід Мороз і Снігурка. Звучали гарні пісні та мелодії, побажання щастя, здоров’я, добробуту, гарного настрою. Пролунали святковий феєрверк та салют. Ведучі свята вручили новорічні подарунки тим, хто прийшов до Головної ялинки у новорічних костюмах та в масках символах року. Під веселі новорічні пісні усі разом водили хоровод навколо ялинки та танцювали.

       Тарутинська селищна рада дякує організаторам за подаровані дітям і дорослим емоції, за заряд позитиву та за чудові традиції спільного відзначення свята.

       Святкування Нового року в Україні поєднує в собі найрадісніші почуття миру, любові і взаєморозуміння. Тож нехай 2022-й рік принесе в  кожну домівку добро та радість, міцне здоров’я, успіх та натхнення, а нашій громаді - достаток та процвітання!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.