Засідання постійних комісій Тарутинської селищної ради

Друк

          20 грудня 2021 року в рамках підготовки  до пленарного засідання чергової 18 сесії Тарутинської селищної ради VIII скликання відбулося спільне засідання чотирьох постійних комісій селищної ради: з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва; з гуманітарних питань; з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту; з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

         На порядку денному засідання постійних комісій було 6 питань, головне з яких – про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022 рік.

         Проект бюджету селищної ради на 2022 рік спочатку був обговорений з розпорядниками коштів та сформований за їх пропозиціями з урахуванням вимог бюджетного законодавства.

         В запропонованому проекті обсяг бюджету в цілому складає 236,8 млн.грн.; збалансовані доходна та видаткова частини. Всі видатки на заробітну плату, енергоносії, продукти харчування передбачені у повному обсязі, крім Тарутинської центральної лікарні. Передбачені видатки на реалізацію Програм у сумі 13,1 млн.грн. по всім напрямкам, у т.ч.:

- 1,5 млн.грн. на надання матеріальної допомоги;

- 4 млн. на підтримку комунальних підприємств громади з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства;

- на підтримку закладів охорони здоров’я – 5,8 млн.грн.,

- на програми в галузі культури – 1,6 млн.грн.;

- на програми в галузі освіти, молоді та спорту – 700 тис.грн.;

- на підтримку Ради ветеранів – 293 тис.грн.

         Всі проекти рішень схвалені депутатськими комісіями та рекомендовані для розгляду і затвердження на черговій сесії селищної ради.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь