Засідання виконкому Тарутинської селищної ради

Друк

        14 грудня 2021 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Сави Чернєва.

       Про надання матеріальної допомоги доповіла начальник відділу соціального захисту населення Тарутинської селищної ради Ганна Стоянова. Заслухавши дане питання та враховуючи пропозиції комісії з розгляду заяв громадян із надання одноразової грошової матеріальної допомоги, члени виконкому прийняли рішення надати допомогу 16 жителям громади на лікування та проведення післяопераційної реабілітації, на поховання жителів, які на момент смерті ніде не працювали, а також особам, що перебувають у складних життєвих обставинах та скрутному матеріальному становищі.

        На засіданні виконкому була схвалена  Комплексна програма захисту прав дітей Тарутинської селищної ради «Дитинство» на 2022-2024 роки, яку представила начальник служби у справах дітей селищної ради Людмила Тануркова.

        Окрім того, виконком затвердив розрахунок по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню КП «ВУЖКГ».

        Були прийняті рішення щодо присвоєння адреси об’єктам нерухомого майна та виділення коштів з резервного фонду бюджету Тарутинської селищної ради.

        Відповідно до Регламенту Тарутинської селищної ради прийняті рішення будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті селищної ради.

        Тарутинський селищний голова Сава Чернєв від себе особисто та від імені всього виконавчого комітету привітав з ювілейним Днем народження кореспондента ТОВ «Газета «Знамя труда» Віктора Таганського, який був присутнім на засіданні виконкому селищної ради. С.Чернєв бажав ювіляру міцного здоров’я, натхнення, успіхів у реалізації всіх задумів та подякував за співпрацю.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь