Урочистий захід до Дня місцевого самоврядування

Друк

       В Україні щороку 7 грудня відзначають День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких лежить відповідальность за добробут жителів територіальної громади.

     Сьогодні у  Тарутинському будинку культури відбувся урочистий захід, присвячений Дню місцевого самоврядування. У заході взяли участь: депутати, виконавчий комітет та працівники Тарутинської селищної ради, а також ветерани місцевого самоврядування.

      Присутніх на урочистому заході з професійним святом привітав  Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, який подякував усім, хто працює у місцевому самоврядуванні на благо громади, за відповідальність, професіоналізм та чуйність. Селищний голова висловив сподівання, що і в подальшому депутати, виконавчий комітет і працівники селищної ради  будуть  толерантними, мудрими, готовими в будь який час прийти на допомогу  мешканцям громади та побажав всім здоров`я, миру, злагоди, активної громадянської позиції, єдності.

       За вагомий особистий внесок у розвиток та реформування місцевого самоврядування, забезпечення соціально-економічного, культурно-освітнього розвитку області, активну громадську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною Грамотою Одеської обласної державної адміністрації нагороджений заступник Тарутинського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері житлово-комунального господарства, благоустрою та гуманітарних питань   В. Дундер.

       Тарутинський селищний голова С.Чернєв вручив Почесну Грамоту Болградської районної ради за відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування, соціально-економічний і культурний розвиток Болградського району О.Сілоч, заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету.

       За патріотичне ставлення та систематичну фінансову допомогу ветеранам АТО і родинам загиблих воїнів на сході України голова Спілки воїнів та ветеранів АТО Тарутинської громади І.Решотка від організації ветеранів Тарутинської селищної ради вручив Подяку Тарутинському селищному голові.

        Ветеранам місцевого самоврядування Денисовій В.І. та Тасмасису О.І. за особистий внесок у розвиток і зміцнення місцевого самоврядування, соціально-економічний і культурний розвиток Тарутинського району Одеської області, активну громадянську позицію оголошені Подяки Тарутинської селищної ради з врученням цінного подарунку та квітів

       За активну громадську діяльність, особистий внесок у розвиток і зміцнення місцевого самоврядування, сумлінну працю, професійну майстерність та з нагоди 21-ї річниці Дня місцевого самоврядування також оголошені Подяки з врученням цінного подарунку та квітів депутатам, членам виконкому та працівникам Тарутинської селищної ради: А.Бучкову, В.Деде, Ф.Дерменжи, О.Жосан, А.Кураковій, П.Кірчіогло, В.Новошицькому, В.Петковичу, С.Сіваєву, З.Тасмасис, М.Топал, Н.Фучеджи. Цінним подарунком та квітами нагороджена М.Міланова – депутат Тарутинської селищної ради.  

      Після урочистої частини відбувся святковий концерт. Своїми музичними привітаннями та танцювальними композиціями порадували присутніх працівники Тарутинського селищного будинку культури.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь