Відбулось пленарне засідання 13 сесії Тарутинської селищної ради VIII скликання

Друк

 

     17 серпня 2021 року під головуванням селищного голови Сави Чернєва відбулось пленарне засідання чергової 13 сесії Тарутинської селищної ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь депутати Тарутинської селищної ради, депутати Болградської районної ради О.Павлов та М. Горєлко, начальники структурних підрозділів селищної ради.

      Під час пленарного засідання було розглянули 39 питань порядку денного: заслухані звіти старост старостинських округів Тарутинської селищної ради «Про проведену роботу за І півріччя 2021 року»; внесені зміни до комплексної програми соціальної підтримки населення на 2021-2023 роки та соціальної програми «Українська родина на 2021-2024 роки»; внесені зміни до Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги  соціально незахищеним верствам населення Тарутинської селищної громади та до рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2020 року №74-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2021 рік»; затверджені Положення про Почесну грамоту, Грамоту, та Подяку Тарутинської селищної ради та Порядок створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території громади; затверджена комплексна програма розвитку освіти на 2021-2025 роки.

    Крім того, були прийняті рішення з низки земельних питань, питань житлово-комунальної сфери та інші, важливі для життєдіяльності громади, рішення.

    Прийняті рішення пленарного засідання чергової 13 сесії Тарутинської селищної ради VIII скликання будуть оприлюднені для ознайомлення на офіційному вебсайті Тарутинської селищної ради https://www.tarutyne-sr.gov.ua/selishchna-rada/rishennia-rady/rishennia-2021-rik/.

     По завершенню пленарного засідання  сесії селищної ради Тарутинський селищний голова Сава Чернєв звернувся до депутатів та всіх присутніх вакцинуватися проти COVID-19 задля збереження власного здоров’я, здоров’я своїх близьких і оточуючих. «Побороти коронавірус можна лише шляхом проведення загальної імунізації населення. Саме тому потрібно активізувати всі зусилля та донести до населення важливість колективного імунітету» - наголосив голова селищної ради.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь