Винагорода Павлу Обада – переможцю чемпіонату Європи з пауерліфтінгу

Друк
 


 

       Павло Обада - учень 11 класу Серпневського навчально-виховного комплексу, який 26-27 червня 2021 року разом зі своїм тренером та вчителем фізичного виховання Серпневського НВК Квасевичем Ігорем, взяв участь у чемпіонаті Європи з пауерліфтінгу  серед професіоналів та шанувальників цього виду спорту. Змагання проходили у м.Одеса, їх учасниками були спортсмени з Угорщини, Молдови, Швеції, Македонії, Грузії, Боснії та Герцеговини, України. 

      П.Обада виступив у ваговій  категорії  до 56 кг серед тінейджерів (13-19 років). За результатами змагань, Павло  посів І місце, виконав нормативи кандидата у майстри спорту  і обновив свій рекорд, зафіксувавши позначку з результатом у 140 кг.

      Рішенням сесії Тарутинської селищної ради від 17 серпня 2021 року Павлу Обада за значні успіхі у спорті виділена винагорода у сумі 10 000 грн. Ініціатива депутата Тарутинської селищної ради В.Петковича щодо виділення винагороди Павлу  була підтримана Тарутинським селищним головою С.Чернєвим та всіх депутатським корпусом селищної ради.

       Розвиток фізичної культури та спорту – це один з пріоритетів керівництва громади, тому спортивні досягнення мешканців Тарутинської громади, які гідно представляють Тарутинську громаду, Одеську область та Україну на міжнародному рівні, завжди підтримуються та заохочуються, бо спорт - це здоровий спосіб життя, він виховує характер та силу волі, допомагає людині бути в добрій фізичній формі та бути впевненим у собі, що так необхідно нашому молодому поколінню.

       Дякуємо Павлу та тренеру за перемогу! Бажаємо рухатись вперед і підкорювати нові і нові п’єдестали!

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь