Відбулось пленарне засідання сесії Тарутинської селищної ради

Друк

 

     30 червня 2021 року відбулось пленарне засідання чергової 11 сесії Тарутинської селищної ради VІІІ скликання.

      Депутатами були розглянуті два питання порядку денного пленарного засідання.

      По першому питанню щодо встановлення місцевих податків та зборів на території Тарутинської селищної ради на 2022 рік доповів начальник відділу економіки, інвестицій та сільського господарства апарату Тарутинської селищної ради О. Кула. Мешканці Тарутинської громади мали можливість обговорити проект рішення з даного питання. Проект  був розміщений на сайті селищної ради та в газеті «Знамя труда». За час обговорення (30 днів) надійшла одна заява від підприємців громади з проханням знизити єдиний податок 2 групи. Депутати селищної ради прийняли рішення  по першому питанню порядку денного сесії з урахуванням пропозиції підприємців. Єдиний податок 2 групи встановлений у розмірі 15%.

      Про надання КП «Виробничому управлінню житлово – комунального господарства» дозволу на придбання спеціалізованої техніки на умовах фінансового лізингу»  доповіла О.Сілоч - заступник селищного голови з питань економіки та бюджету. Тарутинський селищний голова С.Чернєв неодноразово підкреслював про необхідність придбання нової техніки для Тарутинського ВУЖКГ з метою підвищення якості надання послуг жителям Тарутинської громади. Депутати підтримали пропозицію керівництва селищної ради та надали дозвіл КП «ВУЖКГ» на укладення договору фінансового лізингу для придбання спеціальної техніки з правом викупу. Предмет лізингу – чотири одиниці тракторів, автогрейдер, косарка роторна. Спеціальна техніка буде поставлена до 31.12.2021 р. Вартість предмета лізингу – не більше 5,0 млн. грн. Відсоткова ставка за користування лізингом – не більше 13 % річних у гривні. Умовами договору передбачена компенсація Національним Банком України на техніку білоруського виробництва.

        Крім того, депутатами селищної ради були розглянуті депутатські звернення, які направлені для детального розгляду до фінансового управління селищної ради.

      

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь