Рівне відзначило День села

Друк

 

Відзначення дня села - це добра традиція. Адже саме село, неважливо велике воно чи маленьке, є малою батьківщиною для багатьох, хто там народився, виріс, і більшу частину свого життя присвятив рідному краю.

У День Святої Трійці в селі Рівне Тарутинської громади храмове свято. Саме в це свято в селі традиційно відзначають День села. Не винятком став і сьогоднішній день.

О 13 годині біля Будинку культури зібралось чимало людей: мешканці села - від малечі до довгожителів, вихідці з с.Рівне - мешканці інших міст Одеської області, сусіди – мешканці сіл Ярове і Виноградівка та поважні гості. У святі села взяли участь: Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, помічник депутата Верховної Ради України Антона Кіссе – Ольга Кічіджи, староста с.Виноградівка Т.Делік, староста с.Ярове П.Кічук, керівники сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств с.Рівне.

Свято розпочалось урочистостями в Будинку культури. З теплими та щирими словами до всіх присутніх звернувся голова Тарутинської громади С.Чернєв, який побажав усім присутнім та їх родинам миру, міцного здоров’я, благополуччя та процвітання. Сава Степанович повідомив приємну новину: до кінця 2021 року планується відремонтувати дорогу Ярове-Лужанка.

До привітань долучилася Ольга Кічіджи, яка передала особисті вітання мешканцям с.Рівне від депутата Верховної Ради України А.Кіссе та побажала усім присутнім добра, родинного щастя, благодатної долі та щедрих врожаїв. Та вручила від А.Кіссе іменні годинники І.Недялковій – поважній людині с. Рівне та Я. Кіселар –керівнику сільсьгосподарського підприємства «Купорани».

Також, своїх односельців привітали староста с.Рівне В.Узун та керівники сільгосппідприємств с.Рівне. В.Узун нагородила цінними подарунками довгожителів села, ювілярів золотої свадьби, сімейне подружжя, які разом прожили 35 років, наймолодшу сім’ю, наймолодшу мешканку села, працівників та аматорські колективи Рівненського Будинку культури, вчителів, медпрацівників.

Цікавою, насиченою концертною програмою з яскравими виступами порадували жителів села колективи художньої самодіяльності та вокалісти місцевого Будинку культури, які подарували глядачам багато позитивних емоцій та гарний настрій.

День села продовжився спортивними змаганнями з футболу та вільної боротьби.

На дітлахів чекали забави, адже з нагоди свята на території села розмістили різні атракціони.

У вечері всі охочі взяли участь у святковій дискотеці.

Сьогоднішній день пройшов в с. Рівне весело, атмосферно та незабутньо. А все тому, що до його організації долучились усі: староста села, керівники сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, меценати - вихідці  села, працівники Будинку культури, медпрацівники та просто небайдужі люди.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь