Винагорода для Василя Михайлова

Друк
Мабуть не має такої людини в Тарутинській громаді, яка б не знала Василя Михайлова - вихованця Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи 2002 - 2007 років.

Любителі спорту та юні спортсмени з вільної боротьби Тарутинщини, і всі, хто знає цього хлопця, спостерігають за змаганнями з участю Василя, радіють його перемогам та розділяють невдалі виступи.

До свого нинішнього рівня як спортсмена В.Михайлов йшов  майже 15 років, крок за кроком, працюючи над собою, удосконалюючи свій рівень вільної боротьби кожен день.  Перша велика перемога Василя була у  2011 році – І місце на Чемпіонаті Європи з вільної боротьби серед кадетів. А потім: у 2012 - він став срібним призером на Чемпіонаті світу з вільної боротьби серед кадетів;  у 2015 році Василь бронзовий призер на Чемпіонаті Європи серед юніорів; у 2017 році – бронзовий призер на Чемпіонаті світу серед молоді. Після цього було ще багато інших перемог та нагород.

Нині - Василь входить до складу збірної України з вільної боротьби та олімпійської збірної України, його знають не тільки в нашій країні, але й закордоном.

6 травня 2021 року на світовому кваліфікаційному турнірі, що проходив в Софії, Василь виборов путівку на Олімпійські ігри в Токіо!  

Тому, за значні досягнення у спорті, керівництвом та депутатським корпусом Тарутинської селищної територіальної громади було прийнято рішення вручити Василю Михайлову винагороду у сумі 50 000грн. Що і було зроблено.

А 8 червня 2021 року, Василь Михайлов  здобув чергову перемогу з вільної боротьби. Він став бронзовим  призером рейтингового турніру «Меморіал Зіолковського», що проводився у Варшаві.

Тарутинці пишаються своїм земляком! Нехай наполегливість, старання та активність Василя принесуть йому гідну нагороду на Олімпійських іграх. Бажаємо незабутніх миттєвостей, цінного досвіду та яскравої перемоги!

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь