Свято Останнього дзвоника в Тарутинській школі

Друк

Наприкінці навчального року в загальноосвітніх навчальних закладах  традиційно проводиться Свято Останнього дзвоника. Воно завжди є дуже особливим для випускників шкіл. Саме таким особливим - хвилюючим, зворушливим, трепетним - став Останній дзвоник для 24 випускників  Тарутинського НВК, який відбувся сьогодні, 29 травня 2021 року.

Пандемія коронавірусу внесла свої корективи не тільки в освітній процес, але й у святкування його завершення. Шкільне свято проводилося з дотриманням усіх протиепідемічних заходів і вимог безпеки. Тому на святкуванні були присутні тільки випускники школи, їхні батьки, вчителі та десятикласники.

У святкуванні головної, без перебільшення, події у шкільному житті взяв участь голова Тарутинської селищної ради Савва Чернєв. Він привітав присутніх із закінченням навчального року та звернувся до випускників з побажаннями здійснення мрій, впевненості у власних силах, наполегливості у досягненні мети, щасливого, сповненого гарними подіями і здобутками самостійного дорослого життя, в якому завжди поруч мають бути віра, надія і любов.

Користуючись нагодою, Савва Степанович також вручив сертифікати на отримання стипендії Тарутинської селищної ради обдарованим дітям - випускницям Тарутинського НВК Новошицькій Олександрі та Кучержинській Юлії.

Зворушливі слова привітання та побажання випускникам-2021 пролунали від керівника Тарутинського НВК О.В.Ткаченко, заступника директора з навчально-виховної роботи Т.М.Добинда, першої вчительки випускників Т.Д. Геврек, класних керівників О.Г. Новошицької та Г.П.Марусяк, вчителів-предметників, а також батьків і десятикласників.  Це були напутні слова, вірші та пісні.

Батьки випускників подарували своїм дітям флеш-моб, а ті, у свою чергу, виконали шкільний вальс.

Свято видалось урочистим, радісним і хвилюючим. Попереду - ЗНО, вибір професії, вступ до вищих навчальних закладів. Тож побажаємо нашим випускникам успіхів у цей складний для них період і цікавого студентського життя у наступні 5 років!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь