Привітання Тарутинського селищного голови з Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні


Шановні мешканці та гості Тарутинської громади!

8-9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, а цього року і 76-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!
Ми схиляємо голови перед героями, які відважно й самовіддано боролися з фашизмом. Великими людськими втратами, руйнуванням економіки, знищенням культурних та історичних цінностей заплатив народ України за право жити і працювати на власній землі. Ціна Перемоги була страшною — десятки мільйонів загинули, покоління росли без батьків. І саме вони, ті, хто вижив, донесли нам розуміння, що Друга світова війна не просто закінчилася, вона закінчилася Перемогою над ворогами, і це потрібно пам'ятати. І вшановувати переможців, і сумувати за полеглими, і пишатися своїми героями. І святкувати!
Шановні ветерани! Учасники бойових дій, партизанського руху, в'язні концтаборів, діти війни. Прийміть сердечну подяку за ваш ратний подвиг на полях битв і героїчну працю у повоєнні роки. Ми живемо в країні, створеній вами, і немає вище прикладу патріотизму і правильних цінностей, ніж прожите вами життя. Бажаю вам здоров'я, щоб Божа і людська допомога зігрівали кожного з вас. Поваги і тепла в родині, спокійних і радісних днів,ясного неба та віри у мирне майбутнє нашої громади та всієї України!

З глибокою повагою,
Тарутинський селищний голова
Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь