Проведене позачергове засідання комісії ТЕБ та НС Тарутинської селищної ради

Друк

14 квітня 2021 року відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Тарутинської селищної ради  за участю членів комісії та запрошених. 

Розглядались наступні питання:

  1. Про забезпечення безаварійного пропуску, повені та дощових паводків у весняно-літній період 2021 року.

По першому питанню комісія вирішила, що в кожному населеному пункті громади треба проводити моніторинг стану водних об’єктів,  прибережних захисних смуг, гідротехнічних споруд у зонах можливого затоплення.

  1. Про заходи щодо забезпечення протипожежного захисту населених пунктів, природних екосистем та сільгоспугідь у весняно-літній пожежонебезпечний період 2021 року.

Комісія вирішила заборонити розведення багать у лісових масивах і рекреаційних зонах (крім спеціально об лаштованих місць і обладнаних територій зеленого відпочинку), а також випалювання стерні, сухої рослинності та сміття на землях лісового фонду, сільгоспугіддях, лісосмугах, заплавах річок та вздовж доріг.

  1. Про підготовку місць масового відпочинку людей на воді та відповідно до Правил охорони життя людей на водних об'єктах України, затверджених наказом МВС України від 10.04.2017 № 301.

 Всі члени комісії єдино голосно вирішили, що станом на квітень місяць 2021 року жодне з наявних внутрішніх водойм, розташованих на території Тарутинської селищної територіальної громади, не придатне для розташування місць масового відпочинку людей та не обладнано згідно вимог щодо охорони життя людей на водних об’єктах.

  1. Про визначення місць знищення вибухонебезпечних предметів на території Тарутинської селищної територіальної громади у 2021 році.

Було вирішено визначити наступні місця знищення вибухонебезпечних предметів на території Тарутинської селищної територіальної громади: капонір колишнього Тарутинського військового полігону на відстані 6 км на північний-захід від с. Красне та кар’єр на відстані 2,5 км на північний-захід від смт. Тарутине.

  1. Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Тарутинської селищної ради.

 Комісією вирішено виділити комунальному некомерційному підприємству «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради кошти з резервного фонду  бюджету селищної ради у сумі 160000 (сто шістдесят тисяч) гривень на придбання шаф рампових для встановлення кисневих балонів з підключенням до кисневого трубопроводу інфекційного та терапевтичного відділень у кількості 2 (двох) штук.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь