Проведення профілактичного рейду під час карантину з метою перевірки умов проживання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах

Друк
07.04.2021  з метою сприяння створенню безпечних умов для життя і здорового розвитку дитини, зважаючи на окремі випадки, які потребують невідкладного реагування в інтересах дитини в умовах запровадження карантину, Тарутинським селищним центром соціальних служб спільно з фахівцями Березинського старостинського округу  було  проведено обстеження умов проживання дітей, які проживають в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах. В ході проведення рейду  обстежено 13 сімей з них ново виявлених 5, які мешкають у селищі Березине.

В результаті обстежень було встановлено, що основними проблемами цих сімей є недостатнє матеріальне забезпечення, незадовільні  житлово – побутові  умови проживання, невміння батьків знаходити належні методи виховання  малолітніх дітей. На всі сім’ї  складені акти оцінки потреб  сім’ї та потреб дітей, які в них проживають. Батьки отримали інформацію про види соціальних послуг, які можуть отримати у Тарутинському селищному центрі соціальних служб та консультації у розв’язанні конфліктних ситуацій в сімях.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь