Шановні мешканці та гості селища Тарутине та Тарутинської громади!

Друк

 

      23 та 24 серпня 2021 року разом з усією Україною ми з вами будемо відзначати важливі державні свята – День Державного Прапора України та 30-річчя Незалежності України.

     Запрошуємо мешканців та гостей Тарутине і Тарутинської громади взяти участь в урочистих заходах, присвячених державним святам, які відбудуться в селищі Тарутине 23 серпня 2021 року.

     О 12.00 в селищному Будинку культури розпочнуться урочистості та тематичний концерт «Земля моя – незалежна Україна», приурочені до 30-річниці Незалежності України, Дня Прапора України, 77-річниці визволення Тарутине від німецько-фашистських загарбників.

Святкові заходи продовжаться покладанням квітів до пам’ятного меморіалу учасникам  бойових дій та загиблим воїнам АТО, до братської могили визволителів Тарутине від німецько-фашистських загарбників.

Після чого відбудеться святкова хода представників місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій селища, учасників АТО, молоді і громадськості з державною символікою до адміністративної будівлі №3 селищної ради, де буде проведена урочиста церемонія підняття Великого Державного Прапора України.

       Тож, запрошуємо усіх жителів та гостей Тарутинської громади активно долучитися до святкування, щоб відчути всю святкову атмосферу та урочистість заходів, згадати тих, хто поліг за нашу свободу, проявити злагоду і єдність! Чекаємо вас о 12.00 23 серпня 2021 року у Тарутинському селищному Будинку культури.

 

                                               Керівництво Тарутинської селищної ради,

оргкомітет з проведення заходів

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь