Подяка Тарутинського селищного голови Сави Чернєва підприємцям та керівникам підприємств за благоустрій проспекту Миру в смт Тарутине

Друк

 

Протягом місяця мешканці селища Тарутине і Тарутинської громади спостерігали за ремонтними роботами та перетвореннями, що відбувались та продовжуються на проспекті Миру в смт.Тарутине.

З метою благоустрою цієї території для комфортного пересування по центру селища та покращення його естетичного вигляду, тут вирівняна поверхня пішохідної частини вулиці, почищені зливні канави, укладена тротуарна плита та встановлена арка, йде ремонт будівлі Укрпошти.

Дані роботи були проведені та проводяться завдяки небайдужим мешканцям селища Тарутине – підприємцям та керівникам підприємств, які зробили посильний внесок у підготовку селища Тарутине до Бессарабського ярмарку.

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв від себе особисто та від мешканців Тарутинської громади висловлює щиру вдячність:  Деде Володимиру, Ганелі Миколі, Кулі В’ячеславу Степановичу, СФГ «Кристал» (керівник Кюссе Роман), Хомиженко Тетяні, Кіровичу Федору, Желяскову Олександру, Дамаскіну Івану, Стоянову Сергію, Куручу Василю, Жеріт Максиму, Бучкову Олександру за вагомий внесок у розвиток селища Тарутине, за турботу та безкорисну допомогу. Ваша небайдужість, внесок у благоустрій селища, краще будь-яких слів свідчать про активну життєву позицію і заслуговують на повагу. Завдяки таким людям, як наші спонсори, центр громади стає краще та красивіше. Проведена робота, доводить, що спільними зусиллями ми можемо зробити дуже багато задля блага рідного краю! 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь