Вболіваймо за Василя Михайлова!

Друк

 

        З 23 липня по 8 серпня 2021 року в столиці Японії Токіо проходять ХХХІІ літні Олімпійські ігри.

        Наш земляк Василь Михайлов з селища Тарутине, вихованець Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи,  представляє Україну на олімпійському турнірі з вільної боротьби в ваговій категорії до 74 кг, який розпочнеться 5 серпня 2021р. о 5.30.

       Путівку на Олімпійські ігри в Токіо Василь виборов 6 травня 2021 року на світовому кваліфікаційному турнірі, що проходив в Софії. Майстер спорту міжнародного класу Василь Михайлов став першим спортсменом Тарутинщини, який буде змагатись на Олімпійських іграх!

      Олімпійські ігри – це головні змагання в спортивній кар’єрі Василя. Конкуренція за олімпійські медалі у вільній боротьбі дуже висока. Серед суперників нашого земляка досвідчені та титуловані  спортсмени зі Сполучених Штатів, Італії, Грузії та інших країн світу. 

       Але, ми віримо у Василя, який неодноразово доводив, що здатен досягти самих високих результатів. Сподіваємось, що Василю вдасться порадувати усіх, хто його підтримує на спортивному шляху та всіх вболівальників України. 

       Тож, 5 серпня о 5.30 розпочинаються турнірні поєдинки В.Михайлова. Підтримаємо нашого земляка! Бажаємо йому удачі, успіхів та яскравої перемоги!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь