Про нагальні питання щодо роботи Тарутинської селищної ради

Друк

 

Сьогодні, 2 серпня 2021р., на апаратній нараді Тарутинської селищної ради були обговорені нагальні питання щодо роботи Тарутинської селищної ради. Апаратна нарада відбулась під головування голови селищної ради Сави Чернєва та за участю заступників селищного голови Івана Долгорука, Валерія Дундера, секретаря селищної ради Анетти Куракової, а також керівників комунальних підприємств та керівників структурних підрозділів селищної ради.

       Після планового ремонту розпочали прийом хворих акушерсько-гінекологічне та інфекційне відділення Тарутинської центральної лікарні. Прийняті на роботу до центральної лікарні двоє молодих спеціалістів: лікар акушер-гінеколог та дитячий хірург.

      В Тарутинській громаді триває вакцинація населення. Всього провакциновано 695 чол., другу дозу вакцини отримали 243 чол. Станом на 2 серпня 2021р. хворих на COVID-19  в громаді 3 чол. та 3 контактні особи перебувають під медичним наглядом на самоізоляції.  

       У відділі освіти, молоді та спорту триває підготовка до серпневої вчительської конференції. Крім того, здійснюється процедура закупівлі комп’ютерної техніки для загальноосвітніх навчальних закладів.

       Працівниками відділу культури та туризму проводяться організаційні заходи з підготовки до проведення Бессарабського ярмарку.

       Доходна частина бюджету селищної ради виконана на 102%. Заборгованостей по виплатам не має.

       Відділ  економіки, інвестицій та сільського господарства і відділ земельних ресурсів активно працюють з  користувачами земельних ділянок, на які не укладені договори оренди, щодо сплати податків до місцевого бюджету. Продовжується робота щодо виявлення незаконно оброблюваних земельних ділянок.

        У ході апаратної наради Тарутинським селищним головою С.Чернєвим було внесено  ряд пропозицій для розгляду у відповідних структурах та їх запровадження: про введення ранкової зарядки та уроку духовності у закладах освіти; ведення статистики щодо збирання врожаю у сільськогосподарських підприємствах громади.

        На апаратній нараді були заслухані керівник та головний бухгалтер Тарутинського КП ВУЖКГ щодо заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам цього підприємства. За дорученням Тарутинського селищного голови найближчим часом буде проведений аудит ВУЖКГ.

       По закінченню апаратної наради селищним головою та його заступниками будо надано ряд пропозицій та доручень керівникам комунальних підприємств і структурних підрозділів.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь