Оприлюднено проект регуляторного акта щодо встановлення податків та сборів

Друк
Друк

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

про оприлюднення проекту регуляторного акта - проекту рішення сесії «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Тарутинської селищної ради на 2020 рік»

Проект регуляторного акта - проекту рішення сесії «Про встановлення та затвердження місцевих податків та зборів на території Тарутинської  селищної ради на 2020 рік».

Розробник проекту - Тарутинська селищна рада.

Мета проекту - встановлення на території Тарутинської селищної ради місцевих податків та зборів у відповідності до Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Пропозиції та зауваження приймаються розробником проекту в письмовій формі за поштовою адресою: 68500, смт. Тарутине, вул. Красна, 201;

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення .

З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися  на офіційному веб-сайті Тарутинської селищної ради в розділі “Регуляторна політика”.

 

 

Тарутинський селищний голова                                         І.І.Куруч

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь