У Тарутинській громаді привітали працівників культури з професійним святом

Друк

        9 листопада в Тарутинському БК відбувся урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. У заході взяли участь працівники відділу культури та туризму селищної ради, працівники закладів культури та колективи художньої самодіяльності громади.

Захід розпочався масовим виконанням пісні «Ой, у лузі червона калина». Хвилиною мовчання учасники  заходу вшанувати пам'ять загиблих військовослужбовців та мирних громадян  внаслідок збройної агресії російської федерації. До меморіалу загиблим воїнам - захисникам України були покладені квіти.

Усіх присутніх на заході привітав Тарутинський селищний голова Сава Чернєв. Він побажав працівникам культури миру, добра, благополуччя, творчих успіхів та подякував їм за вклад у розвитку нашої громади, а також за вклад у наближення Перемоги – за проведення патріотичних заходів та сприяння в організації  надання гуманітарної допомоги.

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток культури та аматорського мистецтва, високий професіоналізм Сава Чернєв вручив Подяки Тарутинської селищної ради кращим працівникам культури та народним колективам громади. Начальнику відділу культури та туризму Ніні Шишковій вручена Подяка Одеської обласної військової адміністрації.

Директор Тарутинського селищного будинку культури Ольга Господінова та керівник народного танцювального колективу «Талісман» Тарутинського БК нагороджені Грамотами Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської ОВА.

На завершення урочистостей всі працівники культури долучилися до благодійних внесків на підтримку наших захисників.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.