Робоча поїздка селищного голови в смт Серпневе, с. Підгірне та с. Виноградівка

Друк

Нагальними питаннями керівництва Тарутинської селищної ради є підготовка усіх закладів освіти громади до проведення навчального процесу за очною і змішаною формами навчання та прийом евакуйованих людей.

31 жовтня Тарутинський селищний голова Сава Чернєв здійснив робочу поїздку у Серпневський, Підгірненський та Виноградівський ліцеї з метою інспектування ходу підготовки укриттів в закладах освіти.

В Серпневському ліцеї тривають роботи з облаштування укриттів в загальноосвітній школі та дошкільному закладі. До кінця листопада планується розпочати навчальний процес.

Також буде обладнане укриття і в Підгірненському ліцеї,  після підготовки якого учні матимуть можливість навчатися за змішаною формою.

Проводяться роботи з будівництва укриттів в Березинському та Виноградівському ліцеях.

З метою ознайомлення з ходом підготовки до прийняття евакуйованих осіб селищний голова в смт.Серпневе оглянув будинок колишнього інтернату, який готують для розміщення людей з зони бойових дій. Ремонт в будинку проводиться працівниками дошкільного закладу та школи, які вже зробили чимало роботи: відремонтоване пічне опалення, поштукатурені та побілені стіни, проведені малярні роботи. Майже всі приміщення готові до прийняття евакуйованих. Залишилось встановити сантехніку, утеплити вікна, навести лад на прилеглій території.

Разом, кожен на своєму місці, ми працюємо заради Перемоги!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.