Порядок денний до засідання постійної комісії з питань земельних відносин від 06.08.2021 року

Друк

 

Порядок денний засідання постійної комісії з питань земельних відносин,природокористування, планування території, будівництва,архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Засідання заплановане на 06.08.2021 року об 11:00 годині за адресою смт Тарутине, вул. Центральна, 122.

 

1.Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (пакетне голосування по 88 проектам рішень).

2.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та надання їх у власність (пакетне голосування по 161 проектам рішень).

3.Про надання Білгород-Дністровському прикордонному загону дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для стрільб.

4.Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва (Крочмар Ю.Ю.).

5.Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів (Донєв О.О.).

6.Про поділ земельної ділянки кадастровий номер 5124755100:01:001:0687.

7.Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (пакетне голосування по 5 проектам рішень).

8.Про надання ТОВ «ВИН АГРО ЛТД» дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

9.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва (Кула С.С.)

10.Про проведення інвентаризації масиву земель сільськогосподарського призначення невитребуваних (нерозподілених) земельних ділянок для передачі їх в оренду (СФГ «Дінаміт Д»).

11.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,08 га в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під господарськими будівлями та дворами) (Топчій М.Л.).

12.Про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у зв’язку з продажем житлового будинку на ній (Балтак П.С.)

13.Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (Кооператив «Янтар» 2 проєкта рішень).

14.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки паю (пакетне голосування по 2 проектам рішень) (Цвятков Д.Д.,; Вичев В.Г,3 чол.).

15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки паю (пакетне голосування по 3 проектам рішень). (Петрушка, Малій, Осадча)

16.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у власність Бугор К.І.

17.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в оренду Шикун В.П. та Шикун А.А.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь