Привітання селищного голови з випускним днем 2020

Друк

Дорогі випускники!

Непомітно промайнули шкільні роки. Залишилися в минулому уроки та іспити, наповнене подіями шкільне життя. За роки навчання в школі ви отримали безцінний багаж знань і досвіду, який обов'язково допоможе вам вибрати правильну дорогу в житті. Сьогодні перед вами відкриваються двері у великий світ з масою можливостей для вибору професії і продовження освіти.
Збережіть в собі бажання до знань і нових відкриттів. Не потрібно боятися труднощів, які будуть зустрічатися на шляху. Долайте їх сміливо! Вірте в себе, не бійтеся приймати рішення, будьте небайдужими і активними. А головне - будьте добрими і чесними людьми.

Нехай ваші успіхи поза школою, працьовитість, ділова і творча ініціатива стануть найкращою подякою вашим сьогоднішнім наставникам - вчителям. Висловлюю щиру вдячність педагогам за високе служіння обраній справі, доброту і щедрість душі. Бажаю всім вчителям міцного здоров'я, бадьорого настрою та нових талановитих учнів.

Нехай з особистого благополуччя кожного випускника складеться благополуччя і процвітання нашого Тарутине. Вам, молодим, вершити майбутнє селища та держави!
Щастя вам і удачі. Будьте гідними поваги людьми і радуйте своїми досягненнями у навчанні, роботі, громадському житті. Нехай успіхом закінчуються всі ваші починання! Всього найкращого!
З повагою,
Тарутинський селищний голова Іван КУРУЧ
та колектив Тарутинської селищної ради

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь