Документи та проєкти рішень Тарутинської селищної ради VIII скликання до засідання чергової 35-ої сесії 15.06.2023 року


Пов’язані посилання:


* Для перегляду натисніть на назву проєкту рішення чи додатку, а для скачування файлу на “Завантажити”

№ згідно з порядком денним

Назва проєкту рішення чи додатка до нього

1 Про затвердження акту безоплатного приймання-передачі талонів на паливо з балансу Тарутинської селищної Болградського району Одеської області ради на потреби Другого відділу Болградського РТЦК та СП

X

 

Акт безоплатного приймання-передачі

X

 

Додаток 1 до Акту безоплатного приймання-передачі

X

 

2 Про затвердження акту безоплатного приймання-передачі комплектів зимової військової форми з балансу Тарутинської селищної Болградського району Одеської області ради на потреби Другого відділу Болградського РТЦК та СП.

X

 

Акт безоплатного приймання-передачі

X

 

Додаток 1 до Акту безоплатного приймання-передачі

X

 

3 Про прийняття міжнародної технічної допомоги для КНП «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.

X

 

4 Про безоплатну передачу двох принтерів з балансу Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області на потреби Другого відділу Болградського РТЦК та СП.

X

 

5 Про прийняття на баланс до Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області гуманітарної (благодійної) допомоги яка надійшла від Болградської районної військової адміністрації, БОБФ «Карітас» - Сокаль, Благодійного фонду «Шляхетна справа».

X

 

6 Про надання згоди на списання основних засобів з балансу Комунального некомерційного підприємства «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області.

X

 

7 Про безоплатну передачу з балансу Комунального некомерційного підприємства «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області артсвердловини №8980 на баланс комунального підприємства «Виробниче управління житлового-комунального господарства».

X

 

8 Про затвердження договору про працевлаштування лікаря-невропатолога ВАРАНИЦІ І.М.

X

 

Договір

X

 

9 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 15.09.2022 № 2309-VIII «Про надання згоди на безоплатне прийняття нерухомого майна до комунальної власності Тарутинської селищної територіальної громади».

X

 

10 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 15.09.2022 № 2310-VIII «Про затвердження переліку об’єктів рухомого та нерухомого майна (крім земельних ділянок), які входять до комунальної власності Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області».

X

 

Додаток 2

X

 

11 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 16.04.2021 № 345-VIII «Про припинення комунального підприємства «ЗЕЛЕНБУД СЕРПНЕВЕ» Тарутинської селищної ради шляхом ліквідації».

X

 

12 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 16.04.2021 № 346-VIII «Про припинення комунального підприємства «Фізкультурно-оздоровчий спортивний комплекс Серпневе» Тарутинської селищної ради шляхом ліквідації».

X

 

13 Про затвердження звіту щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади за І квартал 2023 року.

X

 

Звіт про виконання

X

 

14 Про затвердження Програми з локалізації та ліквідації амброзії полинолистої на території Тарутинської селищної територіальної громади протягом 2023-2028 років.

X

 

14 Додаток 3

X

 

15 Про перейменування об’єкту топоніміки у с. Малоярославець Перший Ярівського старостинського округу Тарутинської селищної територіальної громади.

X

 

16 Про реорганізацію Лужанської початкової школи Тарутинської селищної ради Одеської області, затвердження Статуту Рівненського ліцею у новій редакції та Положення Лужанської філії Рівненського ліцею.

X

 

17 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 17.11.2021 року №1362-VIII «Про затвердження нової редакції Регламенту Центру надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області».

X

 

18 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 17.11.2021 року №1361-VIII «Про затвердження нової редакції Положення про Центр надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області».

X

 

19 Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора центру надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.

X

 

20 Про утворення пересувного віддаленого робочого місця адміністратора Центру надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.

X

 

21 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування для розміщення та постійної діяльності Державної прикордонної служби України

X

 

Перелік ділянок

X

 

22 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій "ОДЕСЬКІЙ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ".

X

 

23 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для розміщення та обслуговування об'єктів газопостачальної станції "Тарутине" (землі трубопровідного транспорту) ПАТ "Газтранзит" та прийняття земельних ділянок в комунальну власність

X

 

24 Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту з метою її формування та внесення відомостей до Державного земельного кадастру в межах населених пунктів.

X

 

25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ІЛІОПОЛ М.М.

X

 

26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. КАЙРЯК В.І .

X

 

27 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ВАРАНУ В.І.

X

 

28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. КАРА В.Ф.

X

 

29 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. КАТРЕЧКО В.К.

X

 

30 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. КАРАЖЕЛЯСКОВІЙ К.В. (0,1200га)

X

 

31 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється гр. КАРАЖЕЛЯСКОВІЙ К.В. (1,0000га)

X

 

32 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється ТОВ "ЛОЗА"ВА".

X

 

33 Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. БОГДАНОВУ С.С.

X

 

34 Про поновлення строку договору оренди землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з ФГ «АВК» (15,8097 га).

X

 

35 Про поновлення строку договору оренди землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з ФГ «АВК» (26,1696 га).

X

 

36 Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для розміщення та постійної діяльності органів і підрозділів ДСНС з метою її формування та внесення відомостей до Державного земельного кадастру, що розташована за адресою: с. Ярове, вул. Сонячна, 68.

X

 

37 Про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності.

X

 

38 Про надання дозволу на зміну сторони в договорах оренди землі ПрАТ «Київстар» на ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

X

 

39 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення ТОВ "Агропрайм Холдинг".

X

 

40 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення СФГ "СВІТЛАНА".

X

 

41 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення гр. ЧЕРНЕГА С.П.

X

 

42 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. КАС’ЯНУ П.С.

X

 

43 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у власність гр. БРАГАРУ В.В.

X

 

44 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у власність гр. ПЄПЄЛЬЖИ Є.Н.

X

 

Проєкти рішень, які будуть розглядатися на пленарному засіданні 35-ої чергової сесії
45 Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 23.12.2022 року № 2419–VІІІ „Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2023 рік”

X

 

46 Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської селищної ради на 2021-2023 роки

X

 

47 Про внесення змін до селищної цільової програми «Здоров’я» Комунального некомерційного підприємства «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської селищної ради на 2021-2023 роки

X

 

48 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 09.12.2020 року №24-VІІІ «Про утворення виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу»

X

 

49 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради Одеської області від 19.01.2021 №101-VIII «Про затвердження Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги соціально незахищеним верствам населення Тарутинської селищної територіальної громади»

X

50 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності

X

 

Без коментарів.