Документи та проєкти рішень Тарутинської селищної ради VIII скликання до засідання чергової 29-ої сесії 23.12.2022 року


Пов’язані посилання:


* Для перегляду натисніть на назву проєкту рішення чи додатку, а для скачування файлу на “Завантажити”

№ згідно з порядком денним

Назва проєкту рішення чи додатка до нього

1 Про затвердження Комплексної програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб в Тарутинській територіальній громадіна 2023-2024 роки

X

Комплексна програма підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб в Тарутинській територіальній громаді на 2023-2024 роки

X

Додаток 1. Паспорт

X

Додаток 2. Ресурсне забезпечення

X

Додаток 3. Заходи

X

2 Про надання цільової адресної допомоги мешканцям селищної територіальної громади (Хомиженко Василю Степановичу)

X

3 Про надання цільової адресної допомоги мешканцям селищної територіальної громади(Самолюк Наталі Іванівні)

X

4 Про затвердження Програми цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки Тарутинської селищної ради на 2023-2024 рр.

X

Напрямки діяльності та заходи Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Тарутинської селищної ради на 2023-2024 роки

X

5 Про внесення змін до цільової програми «Доступна медицина на 2021-2023 роки»

X

6 Про внесення змін до цільової програми «Здоров’я на 2021-2023 роки»

X

7 Про внесення змін та затвердження фінансового плану зі змінами Комунального некомерційного підприємства «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради на 2022 рік

X

8 Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області на 2023-2025 роки»

X

9 Про надання дозволу на списання основних засобів відділу освіти, молоді та спорту Тарутинської селищної ради

X

10 Про надання дозволу на списання основних засобів Підгірненському ліцею Тарутинської селищної ради Одеської області

X

11 Про затвердження програми розвитку фізичної культури і спорту по Тарутинській селищній територіальній громаді на 2023-2025 роки

X

12 Про затвердження Програми розвитку культури в Тарутинської селищної територіальної громади на 2023 рік

X

Програма розвитку культури в Тарутинської селищній територіальній громаді на 2023–2025 роки

X

13 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 18.12.2020р. №38-VIII «Про утворення Відділу культури та туризму Тарутинської селищної ради"

X

Структура відділу культури та туризму Тарутинської селищної ради та його підрозділи

X

14 Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної ради на 2023 рік.

X

Програма соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади на 2023 рік

X

Додаток 1. Основні прогнозні показники економічного і соціального розвитку Тарутинської селищної територіальної громади на 2023 рік

X

15 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 18 грудня 2020 року №36-VIII «Про утворення Тарутинського селищного центру соціальних служб»

X

16 Про затвердження акта приймання-передачі матеріальних цінностей від Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області до військової частини А 7350

X

17 Про затвердження акта приймання-передачі матеріальних цінностей, з балансу Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області на баланс Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

X

18 Про план роботи Тарутинської селищної ради на 2023 рік

X

19 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 05.12.2020 року №6- VIII «Про постійні комісії Тарутинської селищної ради»

X

20 Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2021 року № 1586-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022 рік»

X

21 Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2023 рік

X

Додаток 1. Доходи бюджету Тарутинської селищної ради на 2023 рік

X

Додаток 2. Фінансування селищного бюджету Тарутинської селищної ради на 2023 рік

X

Додаток 3. Розподіл коштів бюджету розвитку за об`єктами у 2023 році

X

Додаток 4.1 Міжбюджетні трансферти на 2023 рік

X

Додаток 4.2 Міжбюджетні трансферти на 2023 рік

X

Додаток 5. Розподіл витрат селищного бюджету на реалізацію регіональних програм у 2023 році

X

Додаток 6. Обсяги капітальних вкладень бюджету у розрізі інвестиційних проектів у 2023 році

X

Пояснювальна записка до проєкту рішення Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області «Про бюджет Тарутинської селищної ради на 2023 рік» за розрахунками фінансового управління

X

22 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. АРАБАДЖИ Д.Д.

X

23 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. БУГРУ О.В.

X

24 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ГРИГОР’ЄВІЙ Г.А.

X

25 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ДАВИДОВІЙ М.І.

X

26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ДЕЛІ О.С.

X

27 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ДОЛОМАНЖИ С.П.

X

28 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. КУРУЧ Л.І.

X

29 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. КУТЄЙКІНІЙ К.П.

X

30 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.МАЙСТЕРЮКУ С.М.

X

31 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. МІНДОВІЙ Ф.В.

X

32 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ПЛЄТОСУ В.І.

X

33 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. СТОЯНОВІЙ О.П.

X

34 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. УРДІ З.Г.

X

35 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ФАЛЦІ О.М.

X

36 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 28.10.2022 № 2366-VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, та передачі її в оренду гр. КІСЕОЛАР О.І.»

X

37 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства гр. ЧЕБАН С.І.

X

Без коментарів.