Документи та проєкти рішень Тарутинської селищної ради VIII скликання до засідання чергової 28-ої сесії 30.11.2022 року


* Для перегляду натисніть на назву проєкту рішення чи додатку, а для скачування файлу на “Завантажити”

№ згідно з порядком денним

Назва проєкту рішення чи додатка до нього

1 Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води.

X

 

2 Про внесення змін до цільової програми «Доступна медицина» на 2021-2023 роки.

X

 

3 Про затвердження акта приймання-передачі в тимчасове користування рухомого майна комунальним некомерційним підприємством «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області Тарутинській селищній раді Болградського району Одеської області

X

 

4 Про затвердження акта приймання-передачі рухомого майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області на баланс комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Тарутинської селищної ради»

X

 

5 Про внесення змін до Додатку 2 рішення Тарутинської селищної ради від 28 жовтня 2022 року №2354-VIII «Про передачу матеріальних цінностей від Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області до військової частини А 7350»

X

 

6 Про затвердження акта приймання-передачі матеріальних цінностей, з балансу відділу освіти, молоді та спорту Тарутинської селищної ради на баланс Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.

X

 

7 Про безоплатну передачу з балансу Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області матеріальних цінностей на баланс Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної політики.

X

 

8 Про стан виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної ради за 9 місяців 2022 року.

X

 

9 Про затвердження плану підготовки регуляторних актів Тарутинської селищної ради на 2023 рік.

X

 

10 Про внесення змін до Програми забезпечення національного спротиву на території Тарутинської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

X

 

11 Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2021 року № 1586-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022 рік»

X

 

12 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 18.12.2020 року № 35-VIII «Про затвердження структури, загальної чисельності виконавчих органів апарату Тарутинської селищної ради на 2021 рік»

X

 

13 Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Нікову С.М.

X

 

14 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Кішлоку Ю.Д.

X

 

15 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради № 516-VIII від 21.05.2021 року щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в користування на умовах оренди гр. Рупець О.І.

X

 

16 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об*єктів і споруд телекомунікацій ПрАТ "ВФ УКРАЇНА"

X

 

17 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та експлуатації об*єктів і споруд телекомунікації (антени щоглової споруди електрозв*язку) ТОВ "лайфселл"

X

 

18 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для іншого сільськогосподарського призначення СФГ "КРИСТАЛ"

X

 

19 Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Гусєва Тетяна Данилівна

X

 

20 Про проведення інвентаризації земельної ділянки за адресою: смт. Тарутине, вул. Красна, 7

X

 

21 Про проведення інвентаризації земельної ділянки за адресою: смт. Тарутине. вул. Веселкова, 1а

X

 

Без коментарів.